Huug Luigies

Lid Algemeen Bestuur Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard

DIJKVERSTERKING BAS OPGELEVERD! »« DE DIJK (GEDICHT).

VAN START!

Inmiddels is bij het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard een coalitie gevormd van Bedrijven (5 geborgde zetels), VVD (4 zetels), Water Natuurlijk (4 zetels) en CDA (3 zetels). De VVD-fractie wordt gevormd door Jock Geselschap, Karima Bouchtaoui, Paul van den Eijnden en mijzelf. Paul van den Eijnden is hoogheemraad en Jock de fractievoorzitter. Wij hebben in augustus een “veensessie” in De Witte Brug in Lekkerkerk gehouden om ons beleid voor het komende jaar vast te stellen. Voorafgaand daaraan heb ik mijn fractie vol trots tijdens een rondtoer laten zien hoe mooi de Krimpenerwaard is, waarbij we¬† gemaal Verdoold en de Stolwijkersluis niet links hebben laten liggen (zie de foto’s).DSC07090DSC07088

17 September 2015 at 10:08
Leave a Reply or trackback