Huug Luigies

Lid Algemeen Bestuur Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard

VERKIEZINGSBLOG 4 »« VERKIEZINGSBLOG 2

VERKIEZINGSBLOG 3

DSC07499

Overmorgen is het zover. Dan mag u in de beslotenheid van het stemhokje met een rood potlood aangeven wie wat u betreft u de komende vier jaar in de raad van uw gemeente mag vertegenwoordigen. Wat mag je verwachten van je vertegenwoordiger?

Dat hij* toegankelijk en aanspreekbaar is, goed kan luisteren naar alle argumenten en tot een afgewogen en voor iedereen begrijpelijk oordeel komt. Dat hij integer is en betrokken, dat hij uitleg geeft hoe hij tot zijn stellingname is gekomen, ook als dat niet is wat er van verwacht werd. Eerlijk en oprecht. Dat men luistert als hij spreekt omdat hij wat te zeggen heeft, dat hij kennis van zaken heeft en het dossier als de beste kent. Dat hij beschikt over een goed netwerk dat deuren opent. Geen roeptoeter, geen kretologie. Dat hij opkomt voor de waarden waar hij voor staat en zich tot het uiterste inspant om het verkiezingsprogramma te realiseren. Kortom, iemand waar je trots op kunt zijn!

En GEWOON DOET waar hij voor staat. De conclusie:

Stemmen op 21 maart 2018?

KIES EEN KANDIDAAT VAN FORMAAT!

*maar het kan ook een zij zijn

19 March 2018 at 14:07
Leave a Reply or trackback