Huug Luigies

Lid Algemeen Bestuur Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard

« VERKIEZINGSBLOG 3

VERKIEZINGSBLOG 4

DSC07506

 

Ik ga morgen in Krimpen in het stem(bus)hokje gewoon VVD stemmen! Waarom?

Blog 1: Zoveel mogelijk kiezers moeten stemmen….

Blog 2: ….op een landelijke partij….

Blog 3: ….en hele goede kandidaten….

Blog 4: ….en die heb ik bij de VVD gevonden!

De VVD-fractie heeft de afgelopen 4 jaar in Krimpen met Anthon Timm als voorzitter heel positief oppositie gevoerd. Kritisch waar noodzakelijk, opbouwend waar mogelijk. Voor het veilig stellen van landingsplaatsen voor de trauma-helicopter verdient Anthon de dank van alle Krimpenaren. De inzet van de fractie voor LHBT’ers is moedig en het stembusakkoord en het regenboog zebrapad zijn daar symbolisch voor. Het afschaffen van de hondenbelasting, waarvan de opbrengst naar de algemene middelen ging, illustreert het gevoel van de fractie voor rechtvaardigheid en leidt tot een evenredige lastenverdeling. De inzet van de fractie om het Krimpen Wijzer loket in het Gezondheidscentrum open te houden toont de sociale betrokkenheid met de noden en wensen van de inwoners van Krimpen. De VVD-visie op de mobiliteit in en rond Krimpen getuigt van realiteitszin. Met VVD-vertegenwoordigers van waterschap en provincie werden nuttige kontakten onderhouden. Maar bovenal mochten bewoners, instellingen en bedrijven in Krimpen zich verheugen in serieuze belangstelling van de fractie.

Het VVD verkiezingsprogramma biedt duidelijk uitzicht op een ander Krimpen. Waar iedereen in vrijheid moet kunnen beslissen wanneer zijn bedrijvigheid geopend of gesloten is of wanneer zijn evenement plaatsvindt. Velen zeggen al jaren dat ook te willen. Nu komt de kans; het duurt vier jaar voor er weer een kans komt. De conclusie:

Stemmen op 21 maart 2018? JA, GEWOON DOEN! OP DE VVD, LIJST 5.

20 March 2018 at 09:47
Leave a Reply or trackback